Een tijdje geleden heb ik een embroidery bestandje gedownload van Embroidery Library.
Vanavond heb ik me even achter de machine gezet en hier is het resultaat.

Later meer hierover!

Mireille

2 Responses to “Borduren….”

  1. Homi

    Ja he! Het is wel redelijk goed gelukt. Alleen is tijdens het stikken de stof een heel klein beetje los gekomen in de ring. (helemaal op het laatste) Gelukkig zie je het niet heel goed en kan ik het toch nog gebruiken. Ik ga er een zakje van maken om in mijn fiets stuurtas te steken.
    Groetjes
    Mireille

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief