Vorige week heb ik me laten verleiden om een overlock te kopen.
In de Lidl nog wel, 169€.  Voorlopig gaat het goed, we zien wel hoe ver we er mee geraken, er is trouwens 3 jaar garantie op.

Met zo een machine kan je toch zo mooi de naden afwerken.
In Ottobre: zomer 2002 zag ik een patroontje voor een vestje. Ik had nog een stukje groene fleece liggen, op zoek naar en stukje tricot kwam ik deze leuke dino’s tegen. Het resultaat mag er zijn.

Mireille

3 Responses to “Nieuwe aanwinst.”

 1. Lelie // A Bouquet of Buttons

  mijne komt ook van de aldi maar dan van het "merk" Silvercrest. Ik heb 'm ondertussen al een 2-3-tal jaar. Doet goed, alleen maakt ie heel veel lawaai. Mijn buurvrouw zegt zelfs dat ze met er soms op hoort werken, alleen zit zij op die momenten een verdiep lager dan mij.Ik woon in een rijhuis, dus het huis naast mij en een verdiep naar beneden. Zoveel lawaai maakt dat ding! Ik moet 'm ook eens binnen doen voor onderhoud. Maar wanneer-wanneer is de vraag. Ik kan iet zonder dat ding!

  Beantwoorden
 2. Homi

  Jammer Charon dat je te laat was. voor zulke werkjes is het een zalige machine.
  En wat het geluid betreft, dat valt echt wel mee πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief